24 Temmuz 2009 Cuma

OĞLUŞUMU ÇOK ÖZLEDİM

İyi akşamlar diliyorum.Nasılsınız iyisinizdir inşallah canlar.Biz pek iyi değiliz.Dertler hastalıklar bir başladımı arkası kesilmiyor ama ne yapalım Allahtan gelen çekilirmiş.Allah (c.c.) çekilmiyecek dert hastalık vermesin.Bugünlerde başımıza gelen nedir bende bilemez oldum büyük bir sınavdan mı geçiyoruz acaba diye düşünür oldum gerçekten de.Halime asla isyan etmiyorum Allahıma çok şukürler olsun diyorum her zaman ama gerçekten çok yoruldum.Yazsam bana inanmazsınız bu kadar da hastalık olur mu diye ama ben yazıcam çünkü çok doldum biyerlere anlatıp içimi dökmem lazım.
Ben minik oğluşumu çok özledim.Onu uzaktan görüp ona sarılamamak onu öpüp koklayamamak çok acıymış.Onun anne diye feryad edişini duyup karşılık verememek çok acı gerçekten çok özledim.
Efenin diş problemi için istanbula gitmiştik.Çok şükür diş tedavisi hiç problemsiz geçti.Geçmiş olsun diyen arkadaşlara buradan çok teşekkür ediyorum.
İstanbula gitmişken biraz annemlerde kalalım dedik değişiklik olsun diye.Güzel geçti bir problem omadı sadece benim hafif rahatsızlığımın dışında.Hafif diyorum ama önemsenmiycek bir şey değil.Hani söz konusu çocuklar olsa deli danalar gibi koştuturuz hemen hastaneye.Nedense kendimi hep hasta olunca es geçiyorum bişey olmaz diyerek.Ama oyle olmadı işte birikip birikip bi yerde patlak veriyor.Eve döndüm 39,5 derece ateşle yandım kavruldum 4 gün boyunca.Bana kalsa yine Dr. gitmiycem de eşim artık kızdı zorla götürdü.Dr. antibiyotik verdi birkaç gündür iyiyim.Ağızımın iki tarafı dudağımın üstü tabi uçük oldu yüksek ateşten.Pazartesi Dr. gittim.Salı benim büyük kız rahatsızlandı ateşlendi gündüz bizim devlet hastanesine gotürdüm genel muayenede bir şey çıkmadı idrar da temiz. Kan tahlili o saate olmazmış sabaha gelin denildi ama ateşi yükselince gece onu Nisa hastanesinin aciline götürdük eve döndük küçük kızım da biz hastanedeyken o da ateşlenmiş kabus gibi.Geceyi ateş düşürücülerle geçirdik sabah tekrar doktora aynı şikayetlerle gidince Dr.kan tahlili,kültür tahlili istedi.Bizimkiler karın ağrısından sürekli tuvalete gitmekten bi hal oldular tabi.
Sonuçları aldık amipli dizanteri denildi çok kötüymüş bu hastalık bazen hastaneye bile yatış olabiliyormuş.Dr.evde deneyelim tedaviyi dedi iki gün sonra karar veririz yatışa dedi hastalığın seyrine göre.Beşer tane iğine yanında takviye ilaçlar eve geldik.Bugün daha iyi oldular ateşleri yok zorla da olsa yemek yemeye çalışıyorlar.Dr. bunun bir iki günlük olay olmadığını söyledi.Düşün düşün nedir nedendir diye sonunda şüphelendiğim olayı buldum.Bizim kızlar annemlerdeyken arkadaşlarıyla piknik yapacaklarmiş sitenin içersinde piknik de lahmacun ayran .Önce izin vermedim sıcakta lahmacun olmaz diye .Tabi en büyük silahlarını kullandılar ağladılar sızlandılar herkes alıyor diye bende dayanamadım izin verdim keşke vermez olaydım.
Oğluşumu göremeyişimin sebebi işte bu pis hastalık.O şimdi bir üst katımızda babannesinde kalıyor hastalığın onada bulaşmaması için.Sesini duyup ona yanıt verememek çok zormuş çok özledim bebişimi.
Destan gibi oldu ama içim biraz rahatladı.
Herkeze bol sağlıklı günler diliyorum.

9 yorum:

Nur dedi ki...

Çok çok geçmişler olsun bazen hastalıklar çekilmez oluyor ama mevlam beterinden korusun deyip sineye çekmekten başka çaremizde yok değilmi canım.
Allah kolaylık versin.
Bendede bugün bir gribal enfeksiyon durumu hasıl oldu bu sıcakta olacak işmi diyorum ama kendimi korumadığım ıslak saçla dolaştığım için bana müstehak yani :)

Sevil Şahin dedi ki...

canım benim anladıgım kadarı ile oglunada bu pis hastalık bulaşmasın diye bir yeremi yolladın ya ben kısmı anlamadım
ama sana ve cocuklara cok ama cok gecmiş olsun evet bilirim insanın yavrusu hastalandımı aklı ruhu hep ondadır kendi yataklara dahi düşşe genede bir sey olmamış gibi davranırız aman şimdi iyisiniz ya allha şükürler olsun
allaha emanet ol canım benim
iyi hafta sonları

Sevil Şahin dedi ki...

ah canım ya çok zor bir durum allah yardımcın olsun ben insanın YAVRUSUNDAN AYRI KALMASININ NE DEMEK OLDUGUNU COK İYİ BİLİRİRM BENDE KIZIMDAN 4 AY AYRI KALMIŞTIM ALLAHIM BİR DAHA GÖSTERMESİN ÇOK ZOR ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM HEPİNİZE
SEVGİLER

SMİLENA dedi ki...

arkadaşım öncelikle çok çok geçmiş olsun.biliyormusun biz geçen sene tatil dönüşü aynı hastalıktan hastanede tam 1 hafta yattık.efe de amipli dizenteri oldu,fakat çok ağır geçirdi.kara ciğerinde toksin birikmesi oldu.ateş 40 üstünde ve ani ateşten dolaya bedende titreme morarma oldu.sonra oksijene bağladılar.1 hafta serum çıkmadı kolundan.ne yaşadığımı anlıyorsundur.berkemde uzak kalmıştık bir hafta .enfeksiyon bölümünde yattığımız için ona yaklaşamıyordum.çok zor işler canım.allah sıhat versin herkese.bundan önemlisi yok.
kendinize iyi bakın.inşallah çabuk toparlarsınız...
sevgilerimle

SMİLENA dedi ki...

canım bize hemen kan tahlili yapıldı ama o klasik tahlilden değil daha kapsamlı bir tahlil.yani ordan çıktı karaciğer enzimi yükselmesi.sonra hepatit b tahlili yaptılar.dr.hiç birşeyi kaçırmak istemedi.her gün gaita yaptılar ve kan tahlili.mikrop düşene kadar zaten hastanede yattık.ne kullandığımızı tam bilmiyorum çünkü ilacı hep serumla verdiler.hastalıktan sonra koruyucu olarak bir aya ilaç aldık.annemden(hemşire kendisi) ne olduğunu öğrenir sana yine yazarım canım. çok geçmiş olsun.umarım siz çabuk toparlarsınız.o günleri düşününce ağlayasım geliyor.çok zor günlerdi....
çok öpüyorum seni

Unknown dedi ki...

cnm cook gecmıs olsun allah bunu aratacak dert vermesiinnn.svgler

eyerhagu dedi ki...

slm canım çok çok geçmiş olsun ALLAH'ım dermansız dert vermesin acil şifalar versin inş.. sevgilerimle

kamelya1968 dedi ki...

canım arkadaşım çok üzüldüm ya çok ,çok geçmiş olsun allah birdaha göstermesin diyorum.....canım hayırlı ramazanlar diliyorum...sevgiyle kal

Sinem dedi ki...

Selam ben sinem komşucum aramıza hoşgeldin cnm blogun çok güzel ellerine sağlık sevğilerimle

OĞLUMUN EN SEVDİĞİ REKLAM

Powered By Blogger

FEEDJIT Live Traffic Feed