3 Nisan 2008 Perşembe

tğı işi







Bu yeleğin modelini eşimin babaannesinden almıştım.O torunların çeyizine yapmıştı 2 tane bu yaz bir tane de benim küçü kızıma örmüştü.ALLAH RAZI OLSUN ,ELLERİNE SAĞLIK.Yapılışı çok kolay ve zevkli.Yapmak isteyenlere KOLAY GELSİN.HAA BU ARADA BABAANNEMİZ 80 KÜSÜR YAŞINDA.ALLAH SAĞLIKLI ÖMÜRLER NASİP ETSİN.MAŞALLAH,MAŞALLAH.

2 yorum:

akasyakokusu dedi ki...

merhaba canım demek aramıza yeni geldin..ayy hoşgeldin çok sevindim demek takip ediyordun bana yazmanada çok sevindim..tabiki gelir gider yazışırız..
maşaAllah örgülerin çok güzel ben belim ve boynumdan bu sıralar pek örgü öremiyom hehe mama koyuyom arada sadece..ama tabi elimde başlı işlerim oluyor..
canımsın iki oğlum sabahçı şimdi gelirler kızım öğlenciydi onu yolladım markete gittim inan kahvaltı yapıcam acele tuşluyorum her zaman gel oldumu adınıda söyle bana öptüm seni bayy..

Adsız dedi ki...

MERHABA...sende benim gibi yenisin herhalde ama olsun zamanla bizde alışacağız.şimdiden yaptıkların çok güzel.bu yeleğin benzerini bende anneme örmüştüm çok güzel duruyor.yapanın ellerine sağlık.bu yorumlar gerçekten insana destek oluyor senin de verdiğin destek için teşekkür ederim.emeğine sağlık

OĞLUMUN EN SEVDİĞİ REKLAM

Powered By Blogger

FEEDJIT Live Traffic Feed