30 Nisan 2008 Çarşamba

KARYAĞDI HATUN



ARKADAŞLR YENİ BİR OYUN BAŞLAMIŞ.OYUNUN ADI:"MUTLULUĞUNUZUN TARİFİ".BU OYUNA SAĞOLSUN BENİM DE KATILMAMI İSTEYEN SEVGİLİ http://gulpinari.blogspot.com/ ARKADAŞIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.BENİM MUTLULUĞMUN TARİFİ EVDE HERKESİN YİYİNCE MUTLU OLDUĞU BİR DİĞER ADI ETİMEK TATLISI OLAN KARYAĞDI HATUN.BU TATLI EMİNİM Kİ YİYEN HERKESİ MUTLU EDECEKTİR.EEE NE DURUYORUZ OZAMAN HADİ HERKESİ MUTLU EDELİM.GELELİM TARİFİMİZİN YAPILIŞINA MALZEMELER:



  • 1 PAKETETİMEK (TUZSUZ)

  • 2 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER

  • 2 SU BARDAĞI SU (SICAK)

ETİMEKLERİ KÜÇÜK PARÇALARA KIRIYORUZ.ŞEKERİ YANMAYAN BİR KABTA KARAMEL HALİNE GELENE KADAR ERİTELİM.BUNA ÖNCEDEN ISITILMIŞ SICAK SUYU YAVAŞ,YAVAŞ KATIP KARIŞTIRMAYA DEVAM EDELİM.ŞEKERLER İYİCE ERİYİNCE ETİMEKLERLE BULUŞTURALIM.

GELELİM İKİNCİ AŞAMAYA.BİR MUHHALEBİ HAZIRLIYORUZ . MALZEMELER:

  • 1 LİTRE SÜT .
  • 2 KAHFE FİNCANI TOZ ŞEKER .
  • 5 YEMEK KAŞIĞI PİRİNÇ UNU(TEPELEME) .
  • 1 PAKET VANİLYA

...MUHALEBİMİZİ HAZIRLADIKTAN SONRA .SICAKKEN ETİMEKLERİN ÜZERİNE DÖKÜYORUZ VE SOĞUMAYA BIRAKIYORUZ.SOĞUYAN TATLIMIZIN ÜZERİNE:

  • 1PAKET KREM ŞANTİYİ,
  • 1 SU BARDAĞI SÜT İLE ÇIRPIYORUZ

ÜZERİNE GÜZELCE YAYIYORUZ.SÜSLRMEK İÇİN ÜZERİNE HİNDİSTAN CEVİZİ SERPİYORUZ.EĞER MEVSİMİ OLSAYDI BEN ÜZERİNE BİR DE NAR SERPİYORDUM.O ZAMAN GÖRÜNTÜ DAHA DA GÜZEL OLUYOR.AŞAĞIDAKİ TABAĞI SİZLER İÇİN KIZIM HAZIRLADI.BENİM ÇEKTİĞM RESMİ PEK SADE BULDU.BENDE ONU ŞİMDİDEN MUTLU ETMEK İSTEDİM VE BÖYLE YAYINLADIM.UMARIM İYİ TARİF EDBİLMİŞİMDİR. BEN DE BU OYUNA:

http://akasyakokusu.blogspot.com/
http://kamelya1968.blogcu.com/

Arkadaşlarımı davet etmek istiyorum.Beni kırmayıp oyuna katılırlarsa çok memnun olurum.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

çok teşekkür ederim arkadasim.inşallah yarın bende tarfimi eklicem

akasyakokusu dedi ki...

Azize'm hatunda hatun hani.ellerine sağlık canım..sorma zor eğiliyom boynum tutuldu batar oldu..
şu oyunun konusu başka ne olabilir..örnek ver hele..bekliyorum okmi..

Adsız dedi ki...

Ziyaretin için teşekkür ederim. Nuray blogtaki ilk tanıştığım arkadaşım aynı zamanda çok sevdiğim çok değerli bir insandır. Nurayın sayesinde de çok güzel insanlarla tanıştım. Her zaman beklerim. İyi akşamlar..

akasyakokusu dedi ki...

Azize'm günaydın..canım o penyeyi birgün önce kol kısmını dikmiştim..sabahta sadece ip yapıp arasından geçirdim kıza giydirip foto çektim..
yani etkinlik olduğunu bilmiyordum dantelistan arkadaş bana etkinlik için yaptın sandımdı deyince bende araştırdım ev sahibi arkadaşı buldum..akşamda altına not düşüp etkinliğe ithaf ettim dedim.yani bilerek yapmadım okmi..
boynumda akşama doğru oldu jelle ovduk biraz ama.gecede aşırı baş ağrısı yaptı sabah oğlana kalmamadım..bu ikinci oluyor oğlana kalkamayışım:((babasını kaldırdım artık yarın zaten diyarbakıra asker hastanesine gidecem kbb.ye orda daha iyi bakıyolar.kulak gelip gidiyo yine ..hadi öptüm çenem düştü mucuk mucuk

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaşım.mutluluğumun tarifi oyunun becerdimmi bilmiyorum ama bir seyler yapmaya çalıştım.

OĞLUMUN EN SEVDİĞİ REKLAM

Powered By Blogger

FEEDJIT Live Traffic Feed