8 Mayıs 2008 Perşembe

GÜL TATLISI

EVEET ARKADAŞLAR BU DA GÜL TATLIMIZ.1 SU BARDAĞI SIVI YAĞ

0,5 SU BARDAĞI YOĞURT.1 SU BARDAĞI İRMİK.1 TANE YUMURTA.125 GRAM MARGARİN.1 PAKET VANİLYA. YARIM PAKET KABARTMA TOZU.ALDIĞI KADAR UN.1 TUTAM TUZ.1 ÇORBA KAŞĞI SİRKE .ÜZERİNE FINDIK. ŞERBETİ İÇİN:3 SU BARDAĞI SU.2,5 SU BARDAĞI ŞEKER.ÇEYREK LİMON . ÖNCE ŞERBETİ HAZIRLIYORUZ.UN,KABARTMA TOZU ,VANİLYA HARİÇ TÜM MALZEMELERİ KARIŞTIRIYORUZ.ELDE ETİĞİMİZ HAMURU İKİYE BÖLÜYORUZ .MERDANE YARDIMI İLE 3-4 MM. KALINLIĞINDA AÇIYORUZ.ÇAY BARDAĞI YARDIMI İLE HAMURUMUZU YUVARLAKLAR KESİYORUZ.ARDINDAN 6 TANESİ YAN YANA GELECEK ŞEKİLDE ÜST ÜSTE DİZİYORUZ BİR KÖŞESİNDEN RULO ŞEKLİNDE SARIP ORTASINDAN İKİYE KESİYORUZ.KESİLEN TARAFI TEPSİYE OTURTUYORUZ ÜZERİNİ FINDIKLA SÜSLÜYORUZ.170-180 DERECEDE PİŞİRİYORUZ.FIRINDAN ÇIKARINCA ÜZERİNE ÖNCEDEN HAZIRLADIĞIMIZ ŞERBETİ DÖKÜYORUZ.TATLIMIZ SOĞUYUNCA SERVİS EDİP AFİYETLE YİYİYORUZ.

1 yorum:

gülpınarı57 dedi ki...

tatlın nefis görünüyor canım hayırlı cumalr dilerim kız sende cbox yapta rahat olsun

OĞLUMUN EN SEVDİĞİ REKLAM

Powered By Blogger

FEEDJIT Live Traffic Feed