

SALAMURANIN YAPILIŞINI MERAK EDEN VARSA YAZIYORUM.TURŞU SUYUNDAN BİRAZ DAHA TUZLU SU HAZIRLADIM.SUYU VE TUZU KAYNATTIM. SOĞUDUKTAN SONRA KAVONOZA BİR GÜZEL DİZDİĞİM YAPRAKLARIN ÜSTÜNE DÖKTÜM.ERTESİ GÜN YAPRAKLARIN ÜSTÜNDEN BASTIRARAK SIKIŞTIRDIM .KAVANOZUN AĞIZINA KADAR TEKRAR TUZLU SU DÖKTÜM .YAPRAKLAR SUYUN ÜSTÜNE ÇIKMASIN DİYE AĞIRLIK KOYARSANIZ DAHA İYİ OLUR.SUYUN ÜSTÜNDE KALAN KISMI BOZULUR.BİRKAÇ GÜN DIŞARDA TUTUKTAN SONRA BUZDOLABINA VEYA SOĞUK BİR YERE KOYUCAM .SICAKTA BOZULABİLİR.
2 yorum:
ellerine saglık mmmmn nefis olmuş sarmaların oglumda nende bayılırız sarmaya
hımmm canım çekti nefis görünüyo eline sağlık
Yorum Gönder