16 Ocak 2009 Cuma

NAMAZ TAKKESİ

Herkese hayırlı cumalar diliyorum.Babamın isteği üzerine seve ,seve ördüğüm namaz takkesini sizlerle paylaşmak istedim.Takkenin sahibi sınırlar ötesinden bir hocamız için güle ,güle kullansın inşallah hayırlı günlerde.Dinimizin gerekçelerini müslüman olmayan ülkelerde sürdürmek gerçekten çok zor bunu bizzat yaşamış bir insan olarak yazıyorum yaşamayan bilmez.İlk Türkiye'ye geldiğimizde burada bile kendi ülkemiz bildiğimiz müslüman devletinde çok zorluk çektik.Bizi kabullenmek istemediler neyse ki hepsi geride kaldı en azından çocuklarımız bu zorlukları yaşamayacaklar bizim tak farkımız başka bir ülkede doğmuş olmamızdır.Bu mübarek cuma gününde duvam Filistinli din kardeşlerimizin de bir an önce özgürlüklerine kavuşmaları. Daha yakından görmek için resmin üzerin tıklayın.

5 yorum:

Marifetane hobi dedi ki...

Tüm İslam Ümmetinin cuma günü mübarek olsun.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşALLAH..Hayırlı Cuma'Lar...arkadaşım sizide Filistin için fetih suresi okuma kampanyasına davet ediyorum.

Adsız dedi ki...

GÜZEL BÍR HAFTASONU DÍLEKLERÍMLE, SEVGÍYLE_SEVDÍKLERÍNÍZLE,SELAM VE DUA ÍLE KALINIZ,HAYIRLI CUMALAR
DUALARIMIZ ÜMMET-I MUHAMMED ICIN.

ELLERINE -EMEKLERINE SAGLIK, COK GUZEL OLMUS, GULE GULE KULLANSIN YAPTIGIN KISI INSAALLAH.

mine dedi ki...

merhabalar:) ben acemiyim arkadaş listenize ekleyebilirsiniz tabili:) cokda memnun olurum.Kocaeliden sevgiler!

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaşım bir dileğimizin kabul olması için 500 yasini şerif okuyoruz sende katılmak istersen gerekli yazı blogumda var ilgilenirsen sevinirim http://gelincigindunyasi.blogcu.com

Bir Hoş Seda imiş... dedi ki...

Ellerine sağlık ne kadar güzel olmuş hazır gibi. inan bayıldım ne kadar marifetlisin canım

OĞLUMUN EN SEVDİĞİ REKLAM

Powered By Blogger

FEEDJIT Live Traffic Feed